Back

De jogging van Popuelles

Vrijdag 24 juni/p>

Vertrek: 19u45

Plaats: Popuelles

Afstand: 10,0 km

Parcours en profiel


Inlichtingen

De wedstrijd samengevat

Landelijk, licht heuvelachtig parcours.

Achtvormig lus met doorgang op de "turning point".

Een 5 km-parcours is ook voorgesteld aan de mensen die liever een kortere afstand lopen.

De wedstrijd maakt deel uit van een geheel activiteiten beschreven op Popuelles alsook op FB.

Video jogging

Om wel aan te komen

Vanuit Luik (Namen, Charleroi, Bergen)

Vanuit Luik neemt u de snelweg E42/A15 in richting van Namen. Eens over Namen neemt u de richting Charleroi (steeds E42/A15), na Charleroi neemt u richting Bergen E19/A19, daarna richting Doornik E42/A16 en de afrit Nr 33 (Tournai, Kain) en rechstreeks rechts (dorp Mourcourt)... Eens uit de snelweg (in richting Mourcourt) neemt u rechts aan de Lebrun kunstmest (lange en verticale rode bakken), rechtdoor aan het volgende kruispunt (café Relais du vieux compté) en nog altijd rechtdoor tot aan Velaines, langs de oude rijkswacht en de scholen tot aan het centrum van Velaines. Aan de Delto winkel neemt u rechts en daarna links (langs de kerk Velaines), dan ziet u een (officiële) wegwijsbord Popuelles, volg de pijl en u zult er zijn!

Vanuit Moeskroen

Van Moeskroen neemt u de snelweg E403/A17 in richting Doornik E42/A8 en de afrit Nr 33 (Tournai (expo), Kain) en bent u verplicht rechts aan het rondpunt naar Mourcourt (richting Renaix) te nemen... u neemt rechts aan de Lebrun kunstmest (lange en verticale rode bakken), rechtdoor aan het volgende kruispunt (café Relais du vieux compté) en nog altijd rechtdoor tot aan Velaines, langs de oude rijkswacht en de scholen tot aan het centrum van Velaines. Aan de Delto winkel neemt u rechts en daarna links (langs de kerk Velaines), dan ziet u een (officiële) wegwijsbord Popuelles, volg de pijl en u zult er zijn!

Vanuit Rijsel

U neemt de snelweg E42/A27 in richting Doornik (België), deze wordt de E42/A8, u neemt de afrit Nr 33 (Tournai (expo), Kain) en u bent verplicht rechts aan het rondpunt naar Mourcourt (richting Renaix) te nemen... u neemt rechts aan de Lebrun kunstmest (lange en verticale rode bakken), rechtdoor aan het volgende kruispunt (café Relais du vieux compté) en nog altijd rechtdoor tot aan Velaines, langs de oude rijkswacht en de scholen tot aan het centrum van Velaines. Aan de Delto winkel neemt u rechts en daarna links (langs de kerk Velaines), dan ziet u een (officiële) wegwijsbord Popuelles, volg de pijl en u zult er zijn!

Vanuit Brussel

U neemt gewoon de snelweg E429/A8 en de afrit Nr 31 (Frasnes-lez-Anvaing, Hacquegnies), daarna neemt u links (het is nu een rondpunt) en volgt de wegwijzers naar Doornik. Dit laat u rechts draaien aan het rondpunt van de reusachtige mieren, ga door op 2-3 km en na de Menaert onderneming neemt u rechts (weg tegenover een Delto winkel), in richting van Forest. Op deze weg gaat u rechtdoor op een brug (over de A8 snelweg) en altijd rechtdoor tot aan een T-vormig kruispunt, dan links en onmiddelijk rechts (het is dus bijna rechtdoor). Dan komt u in het centrum van Forest, daar neemt u links (de plaats van Forest is rechts), dan zal de kerk van Forest zichtbaar worden. Volg de weg en u zal in Popuelles aankomen!

Parking

Op weide, toegang met pijlen vanaf de rue du Lozet.

 

Inschrijvingen

Place de Popuelles.

 

Kleedkamers – Douches

Place de Popuelles, toegang met pijlen

 

Start

Place de Popuelles.

 

Aankomst

Place de Popuelles.

 

Prijsuitreiking

Place de Popuelles.
Tombola : belangrijke dotatie in sportartikelen (2000€)

Bijkomstige informatie

Muzikale animatie op het parcours. Speaker aan de start, halfweg en aan de aankomst.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Norbert Devroede 0032 69 85 80 46 – EMAIL

Christian Mol 0032 69 85 82 87-

Philippe Béghin 0473702341 

Parcours

Start : Place de Popuelles.
Rechts, rue du Ban
Rechts, rue du Lozet
Rechts, rue du Sart
Rechts, rue de la Hutte
Links, rue du Maureux
Rechts, rue de l'Estoquois 
Links, rue de la Hutte
Rechts, place de Popuelles tot aan de "Turning point" en verder gaan in de tegengestelde richting.
Rechts, rue du ban
Links, chemin de remembrement
Rechts, rue du Maillet, op de brug over de snelweg
Rechts, chemin du Remembrement
Rechts rue..
Links, chemin de remembrement
Rechts,  rue de la Croisette
Rechts, rue du Lozet
Links, rue du Ban
Links
Aankomst Place de Popuelles

Bevoorradingen

Drie bevoorradingen in water op het parcours en een op de aankomst (Water, sinaasappels, watermeloenen, pompelmoezen,...)